truereason

En blogg om min vardag, tips och funderingar kring livet.

31 januari..

Kategori:

Vaknade hos Elin, gick upp o gjorde iordning oss o åt frukost. Fixade det lilla sista på mina naglar o åkte iväg på gudstjänst. Efter det blev det hem till elin igen o bara hade mysigt, åt mat o pluggade lite... Sen blev det hem o fortsätta o plugga.
Nu har vi precis ätit o ska snart tona mitt hår:) ...., sen blir det i en annan del av köping. Tobbe är bara för söt♥
Puss♥

Äntligen fredag!:)

Kategori:

Hejsan svejsan!:)
Dagen började med att hela familjen försov sig..., men, men, det var ju lätt o fixa. Upp fixa till sig för skolan, frukost, in i bilen till skolan. Vi hade ju engelskaprov första lektionen, lite sen till den men jag hann precis innan det skulle börjar...man kunde pusta ut... Sen skola hela dagen. Mycket roligt o flummigt måste jag säga att det var på bussen hem...xD   Sen hem o fixa sig fort som busen inför ridning, blev hoppa med Cindy:) Efter detta blev det till netto med Bebbu o skjutsa hem henne. Nu har jag precis ätit o ska efter detta gå o mysa med mammsen framför tvn, tittande på Let's dance.
Puss♥

Dagen ♥

Kategori:Kära blogg! ♥
Äntligen frisk får man väl ta o säga då:) ....som ni kanske märkte tog jag en paus från bloggandet igår...
Dagen har varit ganska bra faktiskt. Vaknade ju i och för sig med huvudvärk, men jag tog en tablett o sov vidare o till slut ÄNTLIGEN var det borta. Lite senare på förmiddagen kom mormor o hon hjälpte mej o börja dela ut reklamen. När vi kom in efter ca en timme såg vi båda två ut som två vandrande snögubbar..hihi..xD ♥
Sen fixade jag lite våfflor till mej o när mamma kom hem åkte vi o hyrde en film. Blev sommaren med göran, riktigt bra faktiskt:)  Vi tittade på den då o myste framför tvn, sen kom kristian hem o han o jag åkte en liten sväng till bergvik. Vi kom typ vi 19.40 så jag hade 20 minuter på mej, men det blev en tröja(den jag har på bilden), och en foundation:)
Nu ska jag sova, och hoppas jag är riktigt utvilad för o åka till skolan imorgon:)  ♥
Puss o Godnatt!:) ♥