truereason

En blogg om min vardag, tips och funderingar kring livet.

27 september

Kategori: Min vardag
Godmorgon, hoppas alla vaknat på rätt sida idag när det är fredag. Svårt att inte göra det då det är första dagen på helgen! 
Blev en liten outfit bild på köpet då jag skulle vilja tipsa er med självfall som plattar håret. Jag kan bli helt idiot ibland på mitt hår då det går någon timme innan det blir lockigt igen efter att jag plattat.. Men då kom jag på att om man plattar igenom hela håret noggrant, att man delar upp håret, och efter det sprayar man lite lätt med hårspray. Det håller verkligen sig platt och gör att du inte behöver slita på håret varje dag, sen ser det inte så "tång-plattat" ut heller utan lägger sig mer narurligt. Jag använde denna gången Schwarzkopf got 2b 2 sexy. 

Världens coolaste barnvakt

Kategori: Min vardagMin lediga torsdag som vanligt, spenderade den med mamma. Blev bjuden på lunch på IKEA där vi träffade på två kollegor från Mary Kay. 
Lite senare, runt fem, åkte vi iväg och passade små kusinerna. Dom har en stor plats i hjärtat dom två sötnosarna. 
På kvällen åkte jag till Pappa, här ska jag även spendera min helg. 

Imorgon har jag sovmorgon och endast en lektion. På eftermiddagen ska jag möta upp Linn för en fika och senare på kvällen blir det middag hos Clara. 

24 September

Kategori: Min vardagNu är verkligen hösten här, med kyliga mornar och varma dagar. Har rensat fram höst-garderoben, äntligen! 
Ett tips är faktiskt att rensa och dela upp dina kläder för olika årstider, det är väldigt bra för mej som alltid vill ha nytt för då blir det som en "ny" garderob för hösten och så. Tips! 

Hade en kort-dag i skolan idag med endast en lektion, slutade vid elva. Tog bussen hem och väl hemma var Mormor på besök. En av mina favvis personer här i livet 
När hon gick hemåt satte jag mej med lite uppgifter, det är inte så värst mycket i skolan utan det gäller att man har koll på vad som ska göras och till när. 
Tog en oväntad lång tupplur, men väldigt behövlig. Så mycket i huvudet och omkring mej just nu så sover jätte dåligt under nätterna. Vaknar och är stressad .. 

Under kvällen nu har vi åkt och lämnat lite produkter, tagit en mysig fika hos min fina vän och hennes mamma och handlat lite mat.