truereason

En blogg om min vardag, tips och funderingar kring livet.

Apelvikens kamping

Kategori: Min vardag

Pappa överraskade mej med att ta med datan så nu kommer jag förhoppningsvis att kunna uppdatera lite här ifrån också!
Imorse kom vi iväg i god tid och vi anlände vid Ullared vid 12 då vi åt lite för att orka med en hel dag på Gekås. Det blev en del shopping som jag visar när jag kommer hem. Efter att vi var klara hoppade vi över deras kamping och fortsatte vidare till Valberg där jag nu sitter och skriver på apelvikens kamping.
Just nu är vädret super dåligt med duggregn och kallt som bara den.. Inte sommar känsla direkt så jag önskar mina läsare att ni alla har det bättre och en riktig sommar känsla.

240711

Kategori: Min vardag

Så kom då ett inlägg om dagen också. Såg nu när jag tittade på min klocka att det står den 23, men visst är det väl den 24?
Eller ja, detta har jag ju kollat upp nu så det är bara att fixa till klockan på ett eller annat sätt.
Natten blev lång.. Var helt slut när jag vaknade imorse. Detta måste det bli ändring på för dagarna går lixom inte ihop, visst ibland så men inte varje dag.
Så idag har jag hunnit med en brunch(stavning?), en sväng till stan för att köpa lite livsviktiga saker, följt av en timme på KMTI, grundrengörning, packat inför semster tripen. Sen har det inte blivit så mycket mer, men det har varit tillräckligt för mej!
Kvällen ska väl inte bli så mycket lägre..
Men just ja, måste ju berätta lite om var jag ska och ska göra. Jag vet inte så mycket mer än att vi ska åka vid 07.00 imorgon bitti till Ullared där det väntas shopping och sovning på camping, mer vet jag faktiskt inte. En spontan resa som troligtvis bär till västkusten.
Har inte gjort några tidsinställda utan vi hörs när jag kommer tillbaka senare i veckan så får ni håll koll.
Hoppas ni får en lika bra vecka som mej!

S

Kategori: Min vardag

En gammal text men som fått ny betydelse för mej.

Det är dej jag tänker på.. Jag tänker på dej för mycket

Jag vågade detta, men inte att möta din blick.

Trodde det skulle vara lättare, precis som allt annat. Men snälla lämna mej inte, ha tålamod för vi vill båda det samma, fast det blivit som det blivit och jag skrivit det jag skrivit

du gillar inte ordet förlåt, men det är jag och jag är den du gillar

tror ja..