truereason

En blogg om min vardag, tips och funderingar kring livet.

1:a Advent

Kategori:

Godmorgon♥
Här utanför mitt fönster viner snön som vi fått, den mesta, inatt. Jag tycker faktiskt att vintern är den mysigaste årstiden. Om det är den bästa kan jag inte svara helt säkert på..
Men idag som sagt är det ju första advent, julen börjar närma sig!
Idag är det julskylltning i stan , så mammsen, kristian och jag ska åka in och strosa runt. Vi ska möta upp mormor och tore och sätta oss någonstans med en mysig fika.
Lite senare blir det stor bak och när det är klart ska vi mysa med glögg och ny-baket framför finalen av "ensam mamma söker"
Vad hittar ni på en dag som första avdvent?

Måndag

Kategori:

Idag var den en vanlig skoldag, med ont i magen tyvärr"/
Det var så mysigt när jag satt inne på slöjden och tittade ut genom fönstret medan jag satt och fixade med min tyg bit.. snön bara virvlade ner från himlen och i nästa sekund bara det öste ned, mys faktor och man ville bara ut. Thihi, tur att detta var sista lektionen då!
Mammsen kom och hämtade upp mej och vi fortsatte till stan, där hittade jag äntligen en efterlägtad skidjacka. Men ni som vet hur jag fungerar vet att jag oftast om jag köpt något lämnar tillbaka det dagen efter så vi får väl hoppas och se hur det blir med den saken denna gång.
Ja, jag har inte så mycket mer att säga, utan ni får väl ha det jätte mys!

MEN VA ****

Kategori:

Titta vad jag såg när jag skulle hämta in mina presenter från vardagsrummet...
Såhär ska den egentligen se ut..
Och såhär ser den ut nu... SadFace...
...