truereason

En blogg om min vardag, tips och funderingar kring livet.

050616

Kategori: Min vardag

Idag stod jobb på schemat. 
Började vid 12 och slutade vid 18-tiden, men det var en super lugn dag så kändes som hundra timmar.. 
När jag kom hem stod middagen framdukad på balkongen, det bjöds på gott kött, sås och hemgjorda potatisklyftor. Och självklart en stor och god sallad. Avnjöt sen några glas rosé och efterrätt. Så himla härligt att vi har kvällssol! 
 
Nu sitter vi inne framför tvn, blir inte så sent ikväll. 
Imorgon ska vi åka till f´s mamma och äta frukost, ska bli riktigt mysigt. 
Skriver mer imorgon 

Ensamhet

Kategori: Min vardag

Tänk att det ska vara så fort man blir ensam som känslorna kommer. Du behöver inte ens bli lämnad för alltid, utan det räcker med att det bara är för en liten stund, ett ärende som ska göras eller att jobbet kallat. 
När jag blir ensam sprängs mitt huvud av tankar och funderingar, allt tar över och det är inte längre jag som bestämmer.. Kroppen tar över, men sen står jag där helt ensam och får ta mitt kast. 
Jag blir ängslig och hittar på saker som inte är sant, jag bygger upp senarion som aldrig kommer bli av. Jag överreagerar och gråter. Läskigt att det kan gå från bra till hemskt. 
Jag tror jag är en känslo-människa med för mycket känslor. Om det nu går. 
 
Ingen sammanhängande text, men den är precis som mina känslor. 

Min farfar

Kategori: Min vardag

18 maj 2016 fick himlen en vacker ängel, min farfar. 
 
Oförståerligt. När ska man förstå och inse att du lämnat oss. 
Du var en fantastisk människa och det finns bara gott att säga om dig, så mycket du lärt mig och så mycket som du funnits där under hela min uppväxt. Jag hann att fylla 20 år och du kunde vara med och fira mig, jag hoppas att du var stolt när du såg mig och att du fortsätter vara stolt när du följer min resa genom livet. Du kommer alltid finnas med mig. Så mycket minnen vi skapat och så mycket gott jag tar med mig. 
Du ville alltid allas bästa och vilken kämpe. Framför allt på slutet, du hade en glad min ända in till slutet. 
Tårarna rinner ner för min kind.. 
Igår hade vi en fin begravning
Finns så mycket gott och bra jag skulle kunna skriva om dig. Men avslutar nu med att du förevigt är världens bästa farfar och att himlen mottagit världens vackraste ängel. Min farfar