truereason

En blogg om min vardag, tips och funderingar kring livet.

290911

Kategori: Min vardag

Hej mina söta nu var det riktigt längesen men det har varit kaos i mitt huvud så inget har varit bra och ingen ork har funnits tyvärr..

Jag har jätte mycket som jag vill visa er! Ställen som jag får insperation ifrån och andra söta saker som jag funnit på. Jag har även lite köp jag har tänkt visa er så fort jag hämtat kameran hemma hos Papps.

Idag hade vi sovmorgon på non för det var lab för ena halvan av klassen, min tur nästa vecka. Så skolan idag har ändå varit ganska okej men jag känner att jag lätt får huvudväk då det blir för mycket och jag orkar verkligen ingenting.. Sitter just nu på företagsekonomi och ska göra några uppgifter, men det går inte så jätte bra.

Det är även tjejkväll här i stan ikväll så efter skolan ska jag möta upp Elin och Ea, vi ska även fixa lite inför ridskolan så Eweline kommer också. Efter vet jag inte om vi kikar mer på stan eller ifall jag tar bussen hem. Det är även studiedag imorgon så i kväll kan det ju hända vad som helst ;)

Men ni får ha det så bra och jag hoppas att det ska bli mer uppdatering nu när blogg.se äntligen fixat sin app också150

Kategori: New in

Min nya älskling hängde i Monki butiken idag så klart den fick följa med hem för 150 enkronor

Unadorned

Kategori: Min insperation

Så otroligt gulligt!

Sitter och kikar runt lite på favo insperations-sidan LOOKBOOK.nu och såg blandannat denna som jag fastnade för, jag vill också gå i söta klackar och en gullig klänning bara sådär. Love it!

Idag hade jag ju egentligen sovmorgon till 12.20, as usual. Men jag gick upp i tid för att klippa mej, gå på möte och sedan skolan. Skolan var inte så roligt men efter träffade jag älskade Ea på stan. Så mysigt!

Vi bara tog det lugnt och pratade på som vanligt. Älskar dej♥

 

Nu sitter jag hemma hos Papps och kikar runt på internet och Idol står på tvn.

Nu ska jag fortsätta mysa och önskar er alla en bra och mysig fredag