truereason

En blogg om min vardag, tips och funderingar kring livet.

I väntan på att gå till bussen

Kategori:

I väntan på att gå till bussen tänkte jag att jag kunde slänga in detta, egentligen lite onödiga inlägg. Jag ska som sagt va snart gå till bussen där Elin redan sitter också ska vi åka och handla inför våran lilla resa till Sunne imorgon. Kommer bli så mysigt, även en annan Elin ska med så det blir väl mycket prat om allt eftersom vi inte setts på länge.
Nu är det 10 minuter kvar tills den kommer, jag har super tråkigt och det tar max 3 minuter till busshållplatsen. Jag gillar inte att ha tråkigt när jag väntar på något roligt. Nej, nu börjar det dra ihop sig, dags att dra åt säcken.
Snälla döda mej inte för bilden;)

Sista Februari Tvåtusen Elva

Kategori:

God förmiddag på er mina söta!
Imorse tog jag och Mormor en ordentlig sovmorgon till en halv elva, mycket skönt att vakna helt utvilad. Uppskattar verkligen lov.
Nu har vi precis gått ifrån frukost bordet och håller på att fixa iordning oss för att dra ner till frissan. Min tur att klippa mig idag och jag vill verkligen inte att mitt hår ska försvinna! De säger bara att de ska ta topparna men sen när man går därifrån tycker man det blivit så kort för det varit så slitet..
Har ni något tips på vad man kan göra för att inte slita så mycket på håret, hur ofta klipper ni er?
Nej nu ska jag inte hålla på att gnälla om detta, det är ju till och med jag som beställt tiden.
Nu måste jag kila så kanske ni kan få se resultat på håret sen om jag får till någon bra bild.
Puss

Mariestad

Kategori:

Imorse ringde klockan vid åtta, då var det bara att stiga upp och fixa sig för en tripp till Mariestad. Kusinen fyller år på onsdag så det var lite kalas och bara allmänt mysigt att träffa dem. Blir ju inte så ofta att man bara åker dit, men man hoppades egentligen på att det var så. Även Mormor åkte med oss och Morfar kom också dit senare. Efter god mat och trårta åkte vi hem till Karlstad. Måste bara säga att det är så mysigt, och det händer mig varje gång, att somna i bilen. Väl hemma i Karlstad åkte jag med Mormor och köpte mat som vi sedan åt i hennes lägenhet.
Efter detta har vi kikat lite på tvn, pratat och bara haft det allmänt jätte mysigt. Tack för att jag har en sådan underbar Mormor!