truereason

En blogg om min vardag, tips och funderingar kring livet.

Cyber-kram

Kategori: Min vardag

 
Godmorgon på er ♥ 
 
Sovmornar alla dagar i veckan, sena nätter, fritid att göra vad man vill, ja detta är några av de bästa sakerna med lov. Bland det sämsta är väl att man också har tid för att ta igen skolarbeten, plugga inför kommande prov och annat som har med skolan att göra. 
Satte på en film igår kväll, men somnade ifrån den så får ta och se klart på den efter detta inlägg. Det blev Burlesque, favvis!! 
En av mina fina hjärtan till vänner ska operera sig idag och jag önskar henne all lycka. Vi vet alla att det kommer bli bättre och av oss två är det nog jag som är mest nojjig, men skulle bara vilja ge dej en lycko-kram men vi får ta det över cyber-världen istället ♥
Annars har jag inte hunnit gjort så mycket.. Blåser storm och inte alls sugen på att vara ute. Men har hunnit äta frukost och just nu sitter de andra nere och försöker komma överens om dagen. Älskar att gå i affärer, inte för att handla utan det är mer ett nöje och en mysig stund faktiskt, så hörde vi att de öppnat ett nytt köpcenter i Malmö så kanske bär vägarna av dit. Vi får se vart dagen bär så hör jag av mej senare. 
 
 
 

Första Skåne traditionen

Kategori: Min vardag

   
/ Två bilder från gårdagen // 
 
Ska vi se vad jag slutade med att säga här då.. Jo, fredag var morgondagen och den bestod av matte prov. Kändes säker ända fram tills jag fick det farmför mej, inte alls vad jag räknat med men jag gjorde mitt bästa och svarade på allt. Skönt att ha det gjort innan lovet. 
Mötte upp Mammsen och vi gick och köpte färd-godis och hämtade även ut ett paket, ett väldigt efterlängtat sådant! Nämligen min nya lilla favvis femman, äntligen är den hemma och nu fungerar den som den ska. 
Satte oss i bilen och påbörjade resan till Skåne, fick börja med att köra. Riktigt kul när det går bra, känner mej stolt! Landade här hemma hos Lena och Göran någon timme in på natten och vi fick en smörgås i magen innan jag la huvudet på kudden och somnade bums. 
Igår var deet först sovmorgon som gällde och sen paj-bakning inför kvällen. Det var dags för gås-middag, lite tradition här nere i Skåne och det var vi som stod för efterrätten. Svartsoppa, gås och äppelkaka är standrarden. Vi lämnade av Kristian och tog oss en tur till Väla, ett stort köpcenter, där vi fixade min jacka och mobil. Var nämligen så att det var "grabb kväll" innan de respektive med familjen fick komma. Jackan som vi skulle fixa var det så med att den hade gått sönder och vi har ju inte Zara i Karlstad så då fick jag välja ut en ny för samma värde, ni ser lite av den på bilden där ovan. Faktiskt första gången jag åt gås, men det var gott. Tråkigt nog, host*, fick de inte tag på någon svartsoppa så blev en jätte god kronärtskocke soppa. 
Kvällen var jätte trevligt och vid tolv tiden tog vi bilen hem till Lena och Göran. Somnade inte då utan var vaken en stund till, hatar när inte hjärnan bara kan slappna av när mina ögon håller på att falla ihop. Så mycket i tankarna. 
Under natten var det även dags att ställa om klockan så en extra timme i sängen fick det bli, skönt.  
 
Idag har dagen rullat på och för bara några minuter sen kom vi hem ifrån en prom i det fina höstvädret, lite kallt med solen värmer rätt så bra. 
Nu ska jag byta om och ta lite mellis i magen innan jag och Mamma ska ta en tur till Väla, denna gången har vi lite mer tid på oss något som är behövligt och vi inte ska springa runt som yra höns. 
 
Hoppas som alltid att allt är bra med er 

I see you but now I´m looking through you

Kategori: Min vardag

 
 
 
Känslan när man kan släppa lite på skolan och ta steget tillbaka utan att allt känns som skit. Har matte prov imorgon, sista rycket innan välförtjänt och skönt lov, och jag känner att jag har koll. Satt kvar med Yasmin efter skolan och fick lite gjort. Vi tog en runda på stan efter det och sen har jag lagt matte-boken åt sidan. 
Under kvällen har Elin varit här en stund, lika mysigt att ha dej här som alltid och älskar att du är drottning över bakningslandet. Hon hade med sig gudomliga kakor! 
 
Nu har jag inte gjort så mycket mer än att klicka mej runt på nätet. 
 
Hoppas ni har planer på ett lika grymt lov som mej!