truereason

En blogg om min vardag, tips och funderingar kring livet.

Describe?..

Kategori:

Ja ni, hur ska man beskriva denna känlsa?..
Jag är otroligt trött medans jag är pigg? Jag har fixat med saker hela dan, saker som inte behövde göras idag egentligen men det är ju så när man har läxor som man vet måste göras att man hittar en massa saker som känns jätte nödvändiga i sådana lägen, har ni varit med om samma sak??..
Jag låg vaken och tänkte ett tag inatt så det är många tankar som även for runt där nu.
Usch vilka jobbiga problem jag har. Känner att jag borde sluta skrive om dem, det är ju inte kul för er att läsa om mina negativa tankar..
Jag börjar bli lite hungrig, är nog det som spökar. Ska gå och se hur det går och om jag kan hjälpa till med något.
Ha det så bra!♥

Filmer från igår

Kategori:

Hej mina söta vänner♥
Hos Clara igår blev det bara slappt, vi såg på film och bara tog det lugnt med gott godis. Det var bara två veckor sedan jag åt men att få smaka på lite godis, ja det var en himmels känsla! Så jävla gott, skulle aldrig klara mej utan det!!
Denna film var jätte sorglig! Satt och små grinade hela tin.. Men den var ändå så en jätte bra film som jag tycker ni borde se. Vid vissa tillfällen blev den lite konstig och det var svårt att förstå saker som hände, mer vill jag inte säga för er som vill se den.
Men betyget blir nog en 3:a, om inte 4:a till och med :)
Den här filmen började vi med att se. En jätte mysig och romantiskt film, fast med mycket problem. Ibland kunde det hända lite konstiga saker som gjorde att en käleksscen nästan förstördes, svårt att förklara.. Men den var också bra och självklart slutade den ju lycklig.
Precis sådana filmer jag gillar ;)
Betyget på denna blir nog också en klar 4:a

Girl´s night!

Kategori:

Hej godingar!♥
Idag har jag varit riktigt duktig!
Gick upp tidigt för att åka på "Power yoga" med Mamms på morgonen, men det var inget för mej och gick inta bra alls så jag gick ut och tog någon timme i gymmet istället. När vi kom hem åt vi en god frukost och sedan fixade vi oss för en tur till IKEA och Maxi.
Jag kom väl nästan precis hem och ska bara äta lite och sedan dra mej bort mot clara dit även ebba kommer. Vi ska ha det lite mysigt och sedan får vi väl se vad det blir. Kikar man på bilderna nedan vet man ju aldrig vad som kan hända;)
..hahaha, nej då jag älskar er bara så otroligt mycket! ( bjuder ju på bilden på mej från nyår då;) )