truereason

En blogg om min vardag, tips och funderingar kring livet.

SPINDELHARPAN♥

Kategori:

Jag vill bara säga att det finns inte som är mycket bättre än Spindelharpan när man har tråkigt. Men nu hinner jag inte skriva mer, måste på toa så det kommer antagligen ett till snart! Nej nu är det akut!

Vanlig måndag

Kategori:

Hejsan!
En helt vanlig skoldag väntade imorse när jag vaknade, fast innan jag gick till bussen var det totalt kaos här hemma... Vi har fått en ny tvättmaskin och då hade dom glömmt sätta fast en liten grej tillräckligt hårt så det var vatten över hela golvet, va hade inte handlat så det fanns knappt något pålägg och sist men inte minsta problemet var kläd valet. Jag sprang runt som en galning, varje gång jag tittade mej i spegeln hade jag bytt kläder, inte okej!?
Men jag hann iaf med min buss och med kläder påxd.. Skolan var en helt vanlig slapp dag.. När jag kom hem tog jag mej en risifrutti, det bästa som finns efter skolan!!!♥
Har tränat inför matteprov på torsdag och nördat tv.
Snart blir det efterlängtade Zumba!!! Det är så kul, även bra träning. Inte för jag sett resultat men det kommer väl förhoppningsvis.
Nej nu tickar klockan. Detta var min helt vanliga måndag, hoppas ni också haft det bra? :D

Slapp Söndag

Kategori:

Hej, hej!
Har kikat på Idol hela förmiddagen sedan jag kom hem från Linn. Hade en mysig kväll igår.
Jag har även hunnit med att städat hela mitt rum grundligt, alla saker är ju tyvärr inte tillbaka ställda då så det är väl nästa projekt..
..jag vet väl inte om jag har så mycket mer att säga, det blev ett inlägg iaf:)