truereason

En blogg om min vardag, tips och funderingar kring livet.

Sista inlägget 2010

Kategori:

Go kväll på mina Sötnosar♥
Såhär sista dagen på året brukar alla skriva en typ av sammanfattning av året. Detta hade jag också tänkt mej, men allt blir ju inte alltid som man tänkt sig och själv är jag ju inte som alla andra.
Men som sagt va sammanfattning.. Jag är hos Papps nu så jag har heller inga bilder men mitt år har varit toppen!!! Har lärt känna många nya människor, spenderat oerhört mycket pengar och haft underbara dagar med mina bästa vänner. Mycket som varit jobbigt i början har blivit bra i slutet, ja jag är helt enkelt SKIT NÖJD med detta år. Synd att det kännts som det gått så fort, men nästa år ska väl också ta sig hoppas jag.
Hoppas ni alla har en jätte bra nyår och att ni får ett underbart gott nytt år!
..Du är en underbar ängel på jorden. Jag älskar dej min syster♥
Puss och sköt om er♥

Att Hålla Ut??..

Kategori:

Go kväll på er♥
Hoppas ni har det bra vart ni nu än är. Så himla skönt med lov nu, så mycket man kan hitta på medan man samtidigt bara kan va och slappa. Såhär under jul tider brukar jag alltid få ångest över godis-ätandet. Så för ungefär några dagar sen, rättare sagt i helgen bestämmde jag mej tvärtt att jag skulle sluta fika och äta gott på vardagarna och bara under lördagen. Visst låter det bra?
Men det är ärligt talat helt idiotiskt!!! Jag vill ju också ta skumtomtar när Mamma sitter och myser framför tvn, och äta lite av knäcken som finns kvar. Men NEJ,NEJ,NEJ!! Nu ska jag hålla detta.
Vad tror ni när veckan är slut har jag väl käkat upp allt som finns i hela huset..
Har ni något tips på vad man kan tänka på såhär under jultider, eller hur gör ni?
Gonatt puss♥

Nyheter i Garderoben♥

Kategori:

Skor från Bergkvist 665 kr♥
Skor från DinSko 499 kr♥
Pandoraberlock 200 kr♥
Pandoraberlock 240 kr
Blus från BikBok 149kr
Tröja från Gina 199 kr♥
Hej Sötnosar!
På bilderna ovan här var det blandat, julklappar, julklapps pengar och rea stuffs. Jag är väldigt nöjd över vad jag fått iaf.
Har varit på stan nu både idag och igår, vart kommer allt folk ifrån??
..Men det är väl bara att göra sig hörd och trängas, hehe;)