truereason

En blogg om min vardag, tips och funderingar kring livet.

skönt att inte vara först ibland

Kategori: Min vardag

Har sovmorgon imorgon då vi delat upp klassen i två delar så nästa torsdag är det deras tur att sova, inland är det faktiskt skönt att vara långt ner på listan och komma i andra hand. Behöver verkligen få sova en hel lång natt, hoppas bara jag somnar nu när dagen varit så slapp med huvudvärk..
Kvällen har bara varit mysig och lugn med en liten utflykt och mys mat. Har suttit ett tag här och läst igenom citat på we♥it men hittade inget passande för så jag känner just nu, det är så blandat.. Men nu ska jag fixa mej för natten och sätta på en film som får rulla på tvn medan jag somnar.
Natti

Modelljakten och Elite Model Look 2011 i Mitt i City idag !!

Kategori: Min vardag

 

No school for me..

Kategori: Min vardag

Är hemma från skolan idag och ska ta en tupplur till så får vi hoppas att allt blir bättre.. Har så mycket att tänka på men jag skriver mer sen. Hoppas ni alla har en bra dag och att ni som befinner er i Karlstad drar er ner till Mitt i City för att kolla in Modelljakten, ni som är insatta vet ju även att det är Kenza som håller i det så jag är lite smått avundsjuk på er som tog er dit. Nu ska jag bara ta det lugnt och hoppas på det bästa, puss!